Algemene Voorwaarden, Anki-Art

Prijzen
De in deze webwinkel genoemde prijzen (Euro`s) zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Betalingen
Online betaling is mogelijk via onze website met iDEAL, vooruitbetaling kan middels overschrijving van het totaalbedrag van de order op NL58 KNAB 0255 4383 70, ten name van De Viltentol. U kunt ook contant betalen bij het ophalen van uw order in het atelier aan de Assendelftlaan 11 te Monster.
Voor betalingen vanuit het buitenland graag via mail contact opnemen.

Levering
De bestelde artikelen worden, mits voorradig en na ontvangst van de betaling, zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 4 werkdagen) naar u toegezonden. De wijze van verzending en verpakking is aan Anki-Art, waarbij indien mogelijk rekening gehouden wordt met een door de koper opgegeven voorkeur. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen het bedrijf verlaten.

Verzending
Verzendingen geschieden voor rekening en risico van de koper. Accepteer nooit beschadigde pakketten; hier kan geen garantie op gegeven worden.

Afhalen
Afhalen van een bestelling uitsluitend op afspraak.

Herroeping, Ruilen en Retouren
U heeft de gelegenheid een artikel binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren, dit uitsluitend na telefonisch of schriftelijk/email overleg. De producten dienen ongebruikt te blijven en in staat van aankoop te verkeren, dwz originele, onbeschadigde verpakking. U dient ervoor te zorgen dat het artikel in de originele verpakking verpakt is bij retourzending. De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen. Als het artikel door ons ontvangen en gecontroleerd is, storten wij het door u betaalde bedrag, excl. verzendkosten, terug op uw bankrekening. Uitgesloten van herroeping zijn speciaal op bestelling gemaakte artikelen en de PDF patroonbladen, deze kunnen helaas ook niet geruild worden.

Aansprakelijkheid
`Anki-Art` is niet aansprakelijk voor schade, in de ruimste zin van het woord, bij de klant, tenzij deze schade is veroorzaakt door grove schuld of opzet van `Anki-Art`.

Kleurafwijking
Door kleurinstelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, kunnen de getoonde kleuren niet voor 100% gegarandeerd worden. Retourneren op lichte kleurafwijking kan derhalve niet geaccepteerd worden, wij vragen uw begrip hiervoor.

Cursusvoorwaarden:
Kun je onverhoopt niet meedoen met de cursus waar je je voor ingeschreven hebt, dan kunnen we overleggen of er een andere mogelijkheid is om met een cursus van Ankie mee te doen.
Lukt dit niet dan:
- Krijg je tot vier weken voor aanvang van de cursus je betaalde geld terug en ben je verder niets verschuldigd.
- Hoef je tussen vier weken en een week voor aanvang van de cursus alleen het inschrijfgeld te betalen.
- Zeg je af binnen een week voor aanvang van de cursus dan ben je het volledige cursusgeld verschuldigd.
- Is er sprake van overmacht, dan in overleg.

Vestiging
`Anki-Art` is gevestigd in Monster, Assendelftlaan 11 2681LS en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58177779 te Den Haag.

Openingstijden
Het atelier is uitsluitend geopend op afspraak.

Postadres
Anki-Art Assendelftlaan 11,
2681LS Monster
Tel.: 0625204322
Email: info@deviltentol.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

BizzyBags Kadozakje

Gratis naaipatroon van dit leuke kadozakje voor "Maantje" en "Madeliefje"
De downloadlink vind je hier.

Nieuw Breipatroon 15-016

 

Nieuwe Naaipatroon 15-014

15-014 Naaipatroon 14-15cm waldorfpopjes

 

Nieuw Naaipatroon 15-015

 

© 2018 - 2021 Anki-Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel